Smukke blomster

Til enhver lejlighed

Vidunderlige buketter, der glæder modtageren

Golden Roses på Nørrebro laver blomsterbuketter til enhver anledning, højtid og smag

Vi har et bredt udvalg til rimelige priser, og ingen opgaver er for store eller små til os. Om du har brug for en blomst til barselsbesøget, fødselsdagen, Mors dag, brylluppet eller bare fordi det er tirsdag, så kan du finde den smukkeste buket hos os.

Hos Golden Roses store og inspirerende udvalg finder du blandt andet:

  • Buketter, både færdigbundne og lavet på bestilling
  • Brudebuketter og blomster til brylluppet
  • Bårebuketter og blomsterkranse
  • Tørrede blomster med lang holdbarhed
  • Afskårne blomster og grønne planter
     

Unikke brudebuketter

Dit bryllup er dit livs store dag. Det er begyndelsen på et nyt kapitel, og det skal startes med en smuk buket op ad kirkegulvet. Hos Golden Roses hjælper vi dig med at sammensætte en brudebuket, der afspejler dig og din smag. Vi har stor erfaring med at binde buketter til kommende brude, så vi vil rådgive og vejlede dig bedst muligt, så buketten passer perfekt til din store dag. Kom ind og fortæl om dine idéer og ønsker, så sammensætter vi sammen med dig den smukkeste buket. 

 

Smagfulde bårebuketter

Når livet for vores kære slutter, skal vi sende dem smukt afsted. En smagfuld bårebuket eller blomsterkrans er en personlig og fin sidste afsked, der udstråler ønsket om en god, sidste rejse. Hos Golden Roses tilpasser vi begravelsesbinderierne ud fra dine ønsker og behov, så du med blomsten kan sige pænt farvel til dine kære. Har du mistet, og vil du have råd og vejledning til smagfulde kistedekorationer, så tag endelig kontakt til os, så hjælper vi dig med en smuk afsked. 

 

Brugskunst, vin og chokolade

Udover vores store udvalg i blomster og planter, finder du også brugskunst, vin og chokolade hos Golden Roses, for nogle gange skal buketten prydes med en fin lille sidegave. Hvad passer for eksempel bedre til Valentinsdag end en buket langstilkede roser og en æske chokolade? Kig ind og bliv inspireret til personlige gaver til dine kære. 

Eksempler på blomsterbuketter fra Golden Roses

Se flere billeder på Facebook

Bestil dine blomster hos Golden Roses i dag!

Ring 29 80 70 80

Leveret af