Blomstercafe´n

Nyd vores skønne kager og kaffe i caféen

Blomstercafé med himmelske kager

Når du trænger til en pause fra hverdagens stress og jag, byder Golden Roses dig indenfor til en rolig stund. Kontrasten, når du træder ind fra den travle Nørrebrogade, er stor. Så snart du befinder dig i blomstercaféen, falder der en velgørende ro over dig. For her er der intet, du behøver nå, udover at lade dine sanser kræse for.

 

Forkælelse til alle sanser

I vores skønne blomsteroase er det ikke kun din syns- og duftesans, der bliver forkælet. Vi inviterer dig nemlig også til at slå dig ned i vores bløde stole i rokokostil, hvor du kan nyde en god kop dampende varm kaffe og smukke, velsmagende kager, mens du nyder synet og duften af de smukke blomster, som Golden Roses er fuld af. Så kan du slappe af og lade inspirationen spire i ro og mag. 

 

Stort og smukt kageudvalg

Hos Golden Roses får du mulighed for en stund til at lade op, så du igen får energi til at klare hverdagens mange praktiske gøremål. Gør dig det behageligt i vores vidunderligt romantiske blomstercafé, hvor kaffen og kagen smager himmelsk. Vores kager er både smukke og velsmagende, og i vores varierende udvalg kan du støde på: 

 

  • Triple Chocolat
  • Danoise
  • Citron Vert
  • Fruit de la Passion
  • … og mange andre glacekager
     

Om du blot ønsker en kop kaffe, en hurtig buket eller den store specialbestilling, byder vi dig varmt og hjerteligt velkommen hos Golden Roses!

Billeder fra Blomstercafe´n

Se flere billeder på Facebook

Leveret af